مواقع مفضّلة: وصفات طبخ كوكتيل

صفحة 2 من 4 الأولىالأولى 1234 الأخيرةالأخيرة
النتائج 11 إلى 20 من 34

الموضوع: [ فهرس ] دورة تصميم المواقع الثابتة و الديناميكية بأستخدام [ برنامج دريم ويفر ]

  1. #11
    الصورة الرمزية bringy
    تاريخ التسجيل : Dec 2011
    رقم العضوية : 30217
    الاقامة : مصر
    الجنس : شركة اخرى
    الجنسية : 512 Kbps
    المشاركات : 3,359
    My SMS : D-LINK G604T
    انا دلوقتى نايــم
    معدل تقييم المستوى : 183
    Array

    افتراضي رد: [ فهرس ] دورة تصميم المواقع الثابتة و الديناميكية بأستخدام [ برنامج دريم ويفر ]

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة moaaz_1 مشاهدة المشاركة
    السلام عليكم ورحمة الله مشرفنا الكريم
    طيب اخي الفاضل ...بدل ما انتظر لاستكمال عدد المشاركات ... وكل ده عشان اراسلك على الخاص
    انا فكرت اني اتناقش معاك واسالك عن تلك النقاط هنا .... ليستفيد الجميع
    وارجو ان اكون مصيب في فكرتي
    والان :
    قبل ان اسال حضرتك ... هضرب مثال لتكون الاسئلة اوضح
    محمد - حسن - علي .... اعضاء بالموقع وبياناتهم موجودة بجدول users بقاعدة البيانات
    دلوقت محمد موجود اونلاين ... ازاي يقدر يعرف مين الاعضاء الموجودين معاه اونلاين على الموقع.. يعني مثلا ازاي يسال الموقع who online
    والموقع يجاوب عليه في صورة قائمة باسماء الاعضاء الموجودين اونلاين
    او ازاي اضع جنب اسم العضو لمبه تنور اخضر في حالة الاونلاين وحمرا في حالة الاوفلاين زي اللي موجودة بالمنتديات
    دا اول سؤال واعتقد انه هيكون اصعب سؤال
    ولما تجاوبني عليه هسالك على اللي بعده
    شاكر لك
    أخي لمعرفة مثل هذه الأشياء لا بد من التعرف على بي إتش بي اولا لان هذا يتطلب كتابة كود بطريقة معينة
    وهذا رابط دورة بي إتش بي
    دورة تعلم لغة الـ php [ الاحترافية ]

  2. #12
    الصورة الرمزية moaaz_1
    تاريخ التسجيل : Jul 2012
    رقم العضوية : 31762
    الاقامة : مصر

    افتراضي رد: [ فهرس ] دورة تصميم المواقع الثابتة و الديناميكية بأستخدام [ برنامج دريم ويفر ]

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة bringy مشاهدة المشاركة
    أخي لمعرفة مثل هذه الأشياء لا بد من التعرف على بي إتش بي اولا لان هذا يتطلب كتابة كود بطريقة معينة
    وهذا رابط دورة بي إتش بي
    اخي الحبيب ... اولا اشكر اهتمامك
    ثانيا .. انا على دراية جيدة جدا بالبي اتش بي ... لكني لست محترف كما قلت
    ومجال عملي بعيد جدا عن تطوير المواقع لذلك ليس لدي خبرة فيها
    فان تكرمت او اي احد من الاخوة ان ترشدني عن ماهي الاكواد التي ستكتب اوماهي البداية حتى
    ولا انت زهقت وبتهرب من اول سؤال ؟؟

  3. #13
    الصورة الرمزية bringy
    تاريخ التسجيل : Dec 2011
    رقم العضوية : 30217
    الاقامة : مصر
    الجنس : شركة اخرى
    الجنسية : 512 Kbps
    المشاركات : 3,359
    My SMS : D-LINK G604T
    انا دلوقتى نايــم
    معدل تقييم المستوى : 183
    Array

    افتراضي رد: [ فهرس ] دورة تصميم المواقع الثابتة و الديناميكية بأستخدام [ برنامج دريم ويفر ]

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة moaaz_1 مشاهدة المشاركة
    اخي الحبيب ... اولا اشكر اهتمامك
    ثانيا .. انا على دراية جيدة جدا بالبي اتش بي ... لكني لست محترف كما قلت
    ومجال عملي بعيد جدا عن تطوير المواقع لذلك ليس لدي خبرة فيها
    فان تكرمت او اي احد من الاخوة ان ترشدني عن ماهي الاكواد التي ستكتب اوماهي البداية حتى
    ولا انت زهقت وبتهرب من اول سؤال ؟؟

    بص ياسيدي
    الفكرة إنك هتعمل هتعمل عمود في جدول قاعدة البيانات إسمه timestamp
    (timestamp ) سنرسل له الوقت الحالى + 600 مثلا

    وهذا هو الكود

    كود:
     
    
    $time = time() + 600; $update = mysql_query("UPDATE `accounts` SET `timestamp` = '".$time."'") or die(mysql_error());

  4. #14
    الصورة الرمزية bringy
    تاريخ التسجيل : Dec 2011
    رقم العضوية : 30217
    الاقامة : مصر
    الجنس : شركة اخرى
    الجنسية : 512 Kbps
    المشاركات : 3,359
    My SMS : D-LINK G604T
    انا دلوقتى نايــم
    معدل تقييم المستوى : 183
    Array

    افتراضي رد: [ فهرس ] دورة تصميم المواقع الثابتة و الديناميكية بأستخدام [ برنامج دريم ويفر ]

    وهذا الكود عند إستعراض الاشخاص الذين أونلاين
    كود:
    $getOnline = mysql_query("SELECT `username` FROM `accounts` WHERE `timestamp` > '".time()."'") or die(mysql_error());
    if(mysql_num_rows($getOnline) > 0){
    while($online = mysql_fetch_array($getOnline)){
    echo $online['username']."<br />";
    }
    }else{
    echo "No one online.";
    }

  5. #15
    الصورة الرمزية moaaz_1
    تاريخ التسجيل : Jul 2012
    رقم العضوية : 31762
    الاقامة : مصر

    افتراضي رد: [ فهرس ] دورة تصميم المواقع الثابتة و الديناميكية بأستخدام [ برنامج دريم ويفر ]

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة bringy مشاهدة المشاركة
    وهذا الكود عند إستعراض الاشخاص الذين أونلاين
    كود:
    $getOnline = mysql_query("SELECT `username` FROM `accounts` WHERE `timestamp` > '".time()."'") or die(mysql_error());
    if(mysql_num_rows($getOnline) > 0){
    while($online = mysql_fetch_array($getOnline)){
    echo $online['username']."<br />";
    }
    }else{
    echo "No one online.";
    }
    استاذنا الفاضل bringy
    متاسف عن التاخير في الرد .... انت عارف التراويح بقا بتخلص الساعة كام
    ... انا عملت فعلا عمود جديد في جدول users
    لكن انت ماوضحتليش الاكواد دي اكتبها في ملفات جديدة ولا ملفات من ملفات الموقع الموجودة فعلا... وازاي اشغلها
    معلش محتاج منك صبر شوية ..

  6. #16
    الصورة الرمزية bringy
    تاريخ التسجيل : Dec 2011
    رقم العضوية : 30217
    الاقامة : مصر
    الجنس : شركة اخرى
    الجنسية : 512 Kbps
    المشاركات : 3,359
    My SMS : D-LINK G604T
    انا دلوقتى نايــم
    معدل تقييم المستوى : 183
    Array

    افتراضي رد: [ فهرس ] دورة تصميم المواقع الثابتة و الديناميكية بأستخدام [ برنامج دريم ويفر ]

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة moaaz_1 مشاهدة المشاركة
    استاذنا الفاضل bringy
    متاسف عن التاخير في الرد .... انت عارف التراويح بقا بتخلص الساعة كام
    ... انا عملت فعلا عمود جديد في جدول users
    لكن انت ماوضحتليش الاكواد دي اكتبها في ملفات جديدة ولا ملفات من ملفات الموقع الموجودة فعلا... وازاي اشغلها
    معلش محتاج منك صبر شوية ..
    يانجم مانا قولتلك من الأول لازم تعرف بي إتش بي
    ====================
    لأن أنا معرفش تصميم موقعك إزاي
    أنا قولتلك على الفكرة ومنها تقدر تضبط حالك على حسب موقعك
    ====================
    عاوز أفهمك حاجة
    مافيش أكواد خاصة بعمل online ,offline
    هي بتبقى فكرة معينة .. إرجع لدورة بي إتش بي وإتعرف عليها كويس .. وبعدين إرجع للموضوع ده هتلاقى الموضوع سهل
    ===
    وأنا تحت أمرك في اي شئ

  7. #17
    الصورة الرمزية moaaz_1
    تاريخ التسجيل : Jul 2012
    رقم العضوية : 31762
    الاقامة : مصر

    افتراضي رد: [ فهرس ] دورة تصميم المواقع الثابتة و الديناميكية بأستخدام [ برنامج دريم ويفر ]

    طيب يا استاذنا سيبك من السؤال ده ... ولو اني فقط كنت عاوز اعرف لما اشوف اسماء الاعضاء اعرف من عالمة تتحط قدام اساميهم انهم اونلاين او لأ .... زي الخضرا الموجودة حاليا قدام حالة اسمك او اسمي
    طيب لو امكن بالدريمويفر ... ازاي يكون فيه :
    * رسايل داخلية بين الاعضاء
    * قائمة اعضاء مفضلين لك
    * قائمة اعضاء غير مرغوبين ( محظورين ) بحيث لا يستطيعون مراسلتك
    ايه من الاسئلة دي سهله ؟؟؟
    الموضوع الأصلى من هنا: بوابة إنجاز التقنية | خاصة بـ DSL و التقنية و الشبكات http://www.enjaztech.com/vb/showthread.php?p=137139
    الموضوع الأصلى من هنا: بوابة إنجاز التقنية | خاصة بـ DSL و التقنية و الشبكات http://www.enjaztech.com/vb/showthread.php?p=137139
    ودي اخر اسئلة عندي في الوقت الحالي ... وشاكر لك سعة صدرك

  8. #18
    الصورة الرمزية bringy
    تاريخ التسجيل : Dec 2011
    رقم العضوية : 30217
    الاقامة : مصر
    الجنس : شركة اخرى
    الجنسية : 512 Kbps
    المشاركات : 3,359
    My SMS : D-LINK G604T
    انا دلوقتى نايــم
    معدل تقييم المستوى : 183
    Array

    افتراضي رد: [ فهرس ] دورة تصميم المواقع الثابتة و الديناميكية بأستخدام [ برنامج دريم ويفر ]

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة moaaz_1 مشاهدة المشاركة
    طيب يا استاذنا سيبك من السؤال ده ... ولو اني فقط كنت عاوز اعرف لما اشوف اسماء الاعضاء اعرف من عالمة تتحط قدام اساميهم انهم اونلاين او لأ .... زي الخضرا الموجودة حاليا قدام حالة اسمك او اسمي
    طيب لو امكن بالدريمويفر ... ازاي يكون فيه :
    * رسايل داخلية بين الاعضاء
    * قائمة اعضاء مفضلين لك
    * قائمة اعضاء غير مرغوبين ( محظورين ) بحيث لا يستطيعون مراسلتك
    ايه من الاسئلة دي سهله ؟؟؟
    ودي اخر اسئلة عندي في الوقت الحالي ... وشاكر لك سعة صدرك
    أخي الكريم هذه أسئلة متقدمة ليست متعلقة ببرنامج دريم ويفر وتحتاج وقت وجهد كبير لشرحها
    =============================================
    هذه الأسئلة متعلقة بالبرمجة .. يعني مثلا ليس هناك شئ جاهز أقولهولك
    =============================================
    أنت تطلب برمجة موقع (:
    =============================================
    على العموم ياغالى أنا سأحاول بإذن الله أخذ أسئلتك في الإعتبار وسأقوم بالتحضير لمواضيع اسئلتك ... سامحني والله كان نفسي أفيدك ... لكن الموضوع يحتاج وقت وجهد

  9. #19
    الصورة الرمزية moaaz_1
    تاريخ التسجيل : Jul 2012
    رقم العضوية : 31762
    الاقامة : مصر

    افتراضي رد: [ فهرس ] دورة تصميم المواقع الثابتة و الديناميكية بأستخدام [ برنامج دريم ويفر ]

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة bringy مشاهدة المشاركة
    أخي الكريم هذه أسئلة متقدمة ليست متعلقة ببرنامج دريم ويفر وتحتاج وقت وجهد كبير لشرحها
    =============================================
    هذه الأسئلة متعلقة بالبرمجة .. يعني مثلا ليس هناك شئ جاهز أقولهولك
    =============================================
    أنت تطلب برمجة موقع (:
    =============================================
    على العموم ياغالى أنا سأحاول بإذن الله أخذ أسئلتك في الإعتبار وسأقوم بالتحضير لمواضيع اسئلتك ... سامحني والله كان نفسي أفيدك ... لكن الموضوع يحتاج وقت وجهد
    اخي الحبيب .... لا عليك .... نعلم جميعا ضيق الوقت في هذا الشهر الفضيل .. تقبل الله منا ومنكم صالح الاعمال
    عشان كده انا كنت سالتك في البداية عن ايميلك
    ليس لمضايقتك او الالحاح عليك في الاسئلة .. لا والله
    ولكن ربما لمناقشتك بشأن هذا الموقع مناقشة جدية مثمرة..لكن بما انك اغلقت باب المراسلة الخاصة علي ... فلم اجد الا ان اثقل عليك هنا...
    (حتى وضع الابتسامات ممنوعة علي الاعضاء الجدد .)
    على العموم خذ الوقت الكافي لتحضير الاجابات .. وانا ساحاول مجتهدا والله ... فانا احب المثابرة والتعلم
    كل سنة وانت طيب يا كبير
    بانتظارك

  10. #20
    الصورة الرمزية alsafi
    تاريخ التسجيل : Sep 2012
    رقم العضوية : 32191
    الاقامة : الامارات

    افتراضي رد: [ فهرس ] دورة تصميم المواقع الثابتة و الديناميكية بأستخدام [ برنامج دريم ويفر ]

    الله يبارك بيك على هذا المجهود العالمي والله اسهل دورة واجمل شرح شفته بعد المعانات والشروحات التي لا نتيجه بها فلقيت ضالتي معك وربي يوفقكم لكل خير يارب ياكريم

صفحة 2 من 4 الأولىالأولى 1234 الأخيرةالأخيرة

المواضيع المتشابهه

  1. مشاركات: 0
    آخر مشاركة: 04-24-2014, 01:26 AM
  2. [ فهرس ] دورة تصميم المواقع الثابتة و الديناميكية بأستخدام [ برنامج دريم ويفر ]
    بواسطة Abdullah Al-Shomrani في المنتدى منتدى تطوير المواقع Web Development
    مشاركات: 0
    آخر مشاركة: 01-07-2012, 08:46 PM
  3. مشاركات: 13
    آخر مشاركة: 01-07-2012, 02:35 PM
  4. حصريا: سرعة حقيقية للجهاز و الانترنت تصل الى 500% برنامج من وزارة الدفاع الامريكية
    بواسطة elfanan في المنتدى منتدى البرامج والإنترنت Programs & Internet
    مشاركات: 3
    آخر مشاركة: 08-04-2011, 05:39 AM
  5. تصفح المخفي من شركة أمريكية و كسر البوكسي و اعمل ما تريد ... أسطورة البرامج
    بواسطة walidsamir في المنتدى منتدى البرامج والإنترنت Programs & Internet
    مشاركات: 1
    آخر مشاركة: 11-25-2010, 09:45 AM

الكلمات الدلالية لهذا الموضوع

المفضلات

المفضلات

ضوابط المشاركة

  • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
  • لا تستطيع الرد على المواضيع
  • لا تستطيع إرفاق ملفات
  • لا تستطيع تعديل مشاركاتك
  •